Tomac: În foarte scurt timp, românii vor dori o altă majoritate guvernamentală

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, spune că românii vor dori în scurt timp o altă majoritate guvernamentală şi menţionează că partidul pe care îl conduce trebuie să devină "o alternativă credibilă la actuala guvernare".

Adăugat: 25 Septembrie 2013
Ultima actualizare:25 Septembrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Românii vor dori în scurt timp o altă majoritate guvernamentală, deoarece sunt dezamăgiţi de modul în care reprezentanţii Uniunii Social Liberale conduc ţara, de a afirmat miercuri, la Piteşti, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac.
    
"Au majoritate de 70% în Parlament, nu-i poate nimeni opri să guverneze şi să creeze soluţii pentru România. Din păcate, au demonstrat că nu sunt capabili şi sunt convins că acest răgaz pe care românii îl mai acordă se va încheia în foarte scurt timp şi românii vor dori o altă majoritate guvernamentală", a declarat Tomac la o conferinţa de presă prilejuită de inaugurarea sediului PMP Argeş.
    
În opinia sa, partidul pe care îl conduce trebuie să devină, în cel mai scurt timp, o alternativă credibilă la actuala guvernare.
    
"Suntem hotărâţi să spulberăm USL-ul. Nu se mai poate, ştim cât de dezamăgiţi sunt cetăţenii, ştim ce au oferit partidele de tranziţie. Obligaţia noastră este să le spunem adevărul românilor. (...) Vrem să le oferim altceva românilor", a spus preşedintele PMP, citat de Agerpres.
    
El a adăugat că PMP se adresează în principal clasei de mijloc şi va pune accentul pe promovarea intereselor acesteia.
    
"Suntem un altfel de partid, pentru că ne adresăm unei categorii de cetăţeni care sunt de fapt motorul economiei în societate, clasa de mijloc. Dacă clasa de mijloc o duce bine în societate, atunci toată societatea o duce bine. Dacă clasa de mijloc plăteşte taxele şi impozitele, există bani la buget şi pentru educaţie, şi pentru sănătate, (...) şi pentru administraţie publică, şi pentru apărare. Ne luptăm pentru libertatea lor economică şi socială", a susţinut Tomac.
    
La conferinţa de presă prilejuită de inaugurarea sediului de la Piteşti au participat preşedintele PMP, Eugen Tomac, preşedintele Fundaţiai Mişcarea Populară, Marian Preda, preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, precum şi consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu şi Cristian Hriţcu.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
25 Septembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza