Start la alegerile locale. De vineri partidele pot depune listele cu candidaţi

Biroul Electoral Municipal Bucureşti primeşte de vineri candidaturile pentru funcţiile de primar general şi consilieri municipali, la alegerile locale din 10 iunie.

Adăugat: 20 Aprilie 2012
Ultima actualizare:20 Aprilie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Depunerea candidaturilor pentru primarii de sector şi consilierii locali se va face la sediile birourilor electorale de circumscripţie din fiecare sector al Capitalei, începând de vineri şi până la data de 1 mai.

Potrivit Prefecturii, în Bucureşti sunt organizate 1.223 secţii în care bucureştenii îşi vor exercita dreptul de vot în data de 10 iunie.

Lista cu numerotarea şi delimitarea secţiilor de votare din Capitală poate fi consultată pe site-ul Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti - www.prefecturabucuresti.ro, secţiunea ''Alegeri''.

Calendarul electoral mai arată că tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinul de vot se va face până cel târziu pe 10 mai, termen până la care trebuie să fie stabilite şi locurile de afişaj electoral.
    
Campania electorală va începe pe 11 mai şi va dura 30 de zile.
    
Tipărirea buletinelor de vot se va face până cel târziu la data de 31 mai, ele fiind apoi preluate de prefecturi.
    
Pe 9 iunie, la ora 7:00, se va încheia campania electorală pentru alegerile locale, scrutinul urmând să se desfăşoare pe 10 iunie, de la ora 7:00 până la ora 21:00.


 Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
20 Aprilie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza