PSD va vota legea de respingere a Ordonanţei 13

Liviu Dragnea susţine că decizia votului de respingere a Ordonanţei 13 a fost luată în urma unor discuţii cu preşedinţii comisiilor juridice din cele două Camere parlamentare.

Adăugat: 17 Februarie 2017
Ultima actualizare:17 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că parlamentarii social-democraţi vor vota legea de respingere a Ordonanţei 13, pentru a nu mai lăsa loc de nicio interpretare.

Liviu Dragnea a precizat într-o postare pe Facebook că această decizie a fost luată în urma unor discuţii cu preşedinţii comisiilor juridice din cele două Camere parlamentare.

El a afimat că ordonanţa 13 a fot abrogată, iar din punctul său de vedere subiectul este închis.

PNL şi USR îi ceruseră PSD săv voteze de urgenţă o lege de respingere a Ordonanţei 13, abrogată de Guvern după ample proteste de stradă.

"Ordonanța 13 este abrogată. Din punctul meu de vedere este un subiect închis. Au fost opinii că nu ar mai trebui să se dezbată în Parlament, pentru că deja este abrogată. Am discutat cu președinții comisiilor juridice ale celor două camere din Parlament și am decis să ducem procesul până la capăt. Vom vota legea de respingere a OUG 13 pentru a nu mai rămâne loc de nicio interpretare", scrie Dragnea pe Facebook.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
17 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza