PSD: Boc i-a interzis lui Szabo accesul pe şantierul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca

Potrivit PSD Cluj Napoca, primarul Emil Boc "i-a trântit ușa în nas" ministrului Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo.

Adăugat: 30 August 2014
Ultima actualizare:30 August 2014

Politica Romaneasca
Foto: Aurelia Cristea, preşedintele PSD Cluj-Napoca
trimite pe mail

Preşedintele PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, susţine că primarul Emil Boc i-a interzis accesul ministrului Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, pe şantierului Sălii Polivalente din oraş.

"Primarul Emil Boc a ales, încă o dată, vineri, 29 august, calea uşoară a politicii, de data aceasta printr-un gest grobian, trântind uşa în nas unei femei, campioană mondială, ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a cărei prezenţă la şantierul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca a fost interzisă", a declarat preşedintele PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, potrivit unui comunicat de presă.

În opinia acesteia, faptul că cetăţeanul de onoare al municipiului este ignorat de primarul Clujului arată "respectul" acestuia pentru performanţă şi valori.

"Trântitul uşii în nas în faţa unui campion mondial, care a îmbogăţit palmaresul României cu numeroase medalii la Jocurile Olimpice, campioana mondială la atletism şi apoi faţă de un tânăr ministru, reprezentant al noii generaţii de politicieni fără carnete PCR, nu este specifică oraşului nostru", a arătat Aurelia Cristea.

Preşedintele PSD Cluj-Napoca consideră că în această situaţie "nişte scuze publice ar fi binevenite".

"Regretăm că în tot acest timp Emil Boc a fost preocupat doar să-i călăuzească paşii electorali doamnei Udrea în judeţul Cluj şi îi sugerăm edilului să înveţe din modestia ardelenească a campioanei noastre, care, chiar şi în acest context, a ales să viziteze mai departe oraşul, comunitatea clujeană pe care o preţuieşte, fără vreo declaraţie publică referitoare la interzicerea accesului în şantierul Sălii Polivalente", a arătat Aurelia Cristea.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
30 August 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza