Propunerile pentru noul CA al SRR, avizate în unanimitate

Parlamentarii din Comisiile reunite de cultură au avizat în unanimitate, propunerile pentru noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Adăugat: 19 Septembrie 2017
Ultima actualizare:20 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Comisiile de cultură au avizat în unanimitate, propunerile pentru noul Consiliu de Administrație al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Propunerea din partea preşedintelui României este Dragoş Gabriel Pătlăgeanu, iar nominalizarea Guvernului, Maria Ţoghină. 

PSD i-a propus pe Georgică Severin, Bogdan Niculescu Duvăz, Cristian Teodorescu şi Ruxandra Ileana Săraru; PNL i-a desemnat pe Radu F. Alexandru şi Alexandru Iulian Muraru.

Din partea USR, titular în CA al SRR este Angelo Mitchievici, iar  Demeter Andras Istvan şi Milan Maniura sunt reprezentanţii UDMR, respectiv grupului minorităţilor naţionale.

Din partea salariaţilor SRR membri titulari sunt Adrian Valentin Moise şi Gabriel Basarabescu. 

Raportul SRTV, respins

Tot astăzi , Comisiile de cultură au respins raportul de activitate al Societăţii Române de Televiziune pe anul 2016 .

Dezbaterea raportului a fost introdusă suplimentar pe ordinea de zi, la solicitarea preşedintelui Comisiei de cultură din Senat, Radu Cosmin Preda.

Reporterul RRA, Alina Stănuţă ne-a transmis că în semn de protest, parlamentarii PNL s-au retras de la şedinţă, anunţul fiind făcut de preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu.  Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
19 Septembrie 2017
Ultima actualizare:
20 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza