Procurorii DNA pun sechestru asigurator pe averile inculpaților din dosarul Tel Drum

Toţi suspecţii din dosarul Tel Drum ar urma să fie chemați astăzi la sediul instituţiei pentru a li se aduce la cunoştinţă faptul că li s-a pus sechestru pe avere.

Adăugat: 21 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este aşteptat la sediul DNA, pentru a fi înştiinţat că i-a fost pus sechestru pe avere în dosarul Tel Drum, i-au surse din instituţie reporterului RRA, Mădălina Verman.

Potrivit aceloraşi surse, pe parcursul întregii zile, la sediul DNA au venit, pe rând, şi ceilalţi inculpaţi din dosarul constituit în baza unei sesizări a Oficiului European Antifraudă, OLAF.

-------------------------------------------------------------

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au decis să pună sechestru asigurator pe averile inculpaţilor din dosarul Tel Drum.

Vor să se asigure că prejudiciul de aproximativ 30 de milioane de lei şi de peste 20 de milioane de euro poate fi recuperat.

Potrivit unor surse judiciare, citate de de reporterul RRA, Mădălina Verman, toţi suspecţii din acest dosar ar urma să fie chemaşi astăzi la sediul instituţiei pentru a li se aduce la cunoştinţă faptul că li s-a pus sechestru pe avere.

Printre cele 9 persoane urmărite penal în acest dosar se numără şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi fraudare de fonduri europene, fapte pe care le-ar fi comis pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Dosarul a fost constituit şi pe baza unei sesizări a Oficiului European Antifraudă - OLAF.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza