Premierul Victor Ponta discută cu societatea civilă despre criza refugiaţilor

Asociaţia Pro Democraţia, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, Salvaţi Copiii România, Societatea Academică din România şi APADOR-CH le-au cerut autorităţilor să dea un semnal de încredere, umanitate şi solidaritate.

Adăugat: 2 Octombrie 2015
Ultima actualizare:2 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, premierul României
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta va discuta astăzi cu reprezentanţi ai societăţii civile şi ai autorităţilor publice locale despre gestionarea crizei refugiaţilor.

Potrivit redactorului RRA,  Alin Şerbănescu, întâlnirea va avea loc la solicitarea membrilor societăţii civile care au făcut recent apel la autorităţi să-şi reconsidere atitudinea în privinţa acestei crize.

Astfel, Asociaţia Pro Democraţia, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, Salvaţi Copiii România, Societatea Academică din România şi APADOR-CH le-au cerut autorităţilor să dea un semnal de încredere, umanitate şi solidaritate.

Recent, Organizaţia Naţiunilor Unite a avertizat că afluxul actual de migranţi către Europa nu va scădea, mai ales că se anunţă o degradare a condiţiilor de trai şi în Irak. 

Şi comisarul european pentru extindere, Johannes Hahn, a afirmat că se aşteaptă la venirea unui număr din ce în ce mai mare de refugiaţi din Liban.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
2 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza