Premierul desemnat a depus la Parlament lista cabinetului şi programul de guvernare

Nicolae Ciucă a declarat că programul de guvernare depus la Parlament, care are ca principii de bază transparenţa, rezilienţa, stabilitatea, echitatea şi eficienţa are în centru cetăţeanul român.

Adăugat: 23 Noiembrie 2021
Ultima actualizare:23 Noiembrie 2021

Politica Romaneasca
Foto: Nicolae Ciucă. Foto: www.facebook.com/IonelNicolaeCiuca
trimite pe mail

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a depus la Parlament lista cabinetului PNL-PSD-UDMR şi programul de guvernare, pentru care va cere votul de încredere al Legislativului.

El a declarat că programul de guvernare depus la Parlament, care are ca principii de bază transparenţa, rezilienţa, stabilitatea, echitatea şi eficienţa, are în centru cetăţeanul român, iar 'axul' este Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

"Am depus programul de guvernare al coaliţiei. Programul se bazează pe următoarele principii: rezilienţă, stabilitate, transparenţă, echitate şi eficienţă. El are în centru cetăţeanul român"
, a afirmat Ciucă.

Nicolae Ciucă a spus că este sigur că va colabora foarte bine cu viitorii miniştri.

Anterior, Nicolae Ciucă a avut discuţii cu grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor:

Nicolae Ciucă: Înainte de a intra mâine, cu membrii cabinetului, la audieri, să avem o discuţie şi prezentări de cadrul general a tot ceea ce înseamnă program de guvernare, astfel încât să poată să aibă mâine dezbateri.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
23 Noiembrie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza