PNL a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare

Peste 700.000 de semnături de susţinere a candidaţilor au depus liberalii la Biroul Electoral Central.

Adăugat: 21 Octombrie 2020
Ultima actualizare:21 Octombrie 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Ludovic Orban deschide lista candidaţilor în Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, iar la Senat primul pe listă este ministrul finanţelor, Florin Cîţu.

De altfel, majoritatea miniştrilor candidează pentru un loc de senatori sau deputat, cu excepţia ministrului de externe, Bogdan Aurescu, pentru că este diplomat şi a lui Marcel Boloş, ministrul pentru fonduri europene, care este preot misionar.

Premierul Ludovic Orban spunea că activitatea ministerială nu va fi afectată de campania electorală, precizând că doar liberalii pot guverna România într-o direcţie corectă şi a cerut cetăţenilor să iasă la vot pe 6 decembrie.

Ludovic Orban: În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot cu încredere şi să voteze Partidul Naţional Liberal, care este singura forţă politică care are capacitatea de a învinge PSD, de a guverna România. Intrăm în campanie sub sloganul simplu: "Dezvoltăm România". Acesta este ţelul nostru, să asigurăm o dezvoltare accelerată a României utilizând resursele de inteligenţă şi de hărnicie ale românilor.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Octombrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza