Paleologu: Nu am partizani de satisfăcut şi nici poliţe de plătit

Deputatul Theodor Paleologu şi-a prezentat, marți, la Ploiești, moţiunea ”Privind spre viitor” cu care candidează la preşedinţia PDL.

Adăugat: 10 Mai 2011
Ultima actualizare:10 Mai 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Theodor Paleologu susține că, în cazul în care ar câştiga alegerile, ar asigura partidului o conducere colegială şi echilibrată.


”Aşadar, ar fi o conducere colegială, echilibrată, în care nimeni nu ar pierde pentru că eu nu am partizani de satisfăcut şi nici poliţe de plătit. Nu am impresia că ar exista, dar trebuie să veghem ca acest lucru să nu se întâmple”, a precizat Theodor Paleologu.


Acesta a precizat că a fost motivat să candideze de o analiză a situaţiei interne din partid şi de nevoia de a recâştiga electorat în vederea alegerilor locale şi parlamentare din anul 2012.


Vorbind despre atuurile sale în cursa pentru şefia PDL, Theodor Paleologu a precizat că este ”un om de echilibru” şi, în acelaşi timp, adeptul unei conduceri colegiale.


”Aş fi partizanul unei conduceri colegiale care nu ar bate cu pumnul în masă în sânul partidului pentru că nici nu-mi stă în natură şi, oricum, nu pot să bat cu pumnul într-o masă în jurul căreia s-ar afla Blaga, Boc, Frunzăverde, Roberta Anastase ş.a.m.d.”, a mai spus democrat liberalul.


La preşedinţia PDL candidează Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu, fiecare dintre ei cu moţiunea proprie.


Alegerile pentru şefia partidului vor avea loc în 14 și 15 mai, cu prilejul Convenției Naționale a PDL.Autor:
Angela Bârgoan
Editor:
Angela Bârgoan
Adăugat:
10 Mai 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza