Modificarea Legii privind reforma în sănătate, pe lista şedinţei de guvern

Guvernul va discuta în şedinţa de miercuri un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Legii 95 pe 2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, potrivit unui comunicat al executivului.

Adăugat: 16 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:16 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: gov.ro
trimite pe mail

 

Printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda şedinţei se mai află un proiect de lege privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor .

De asemenea, guvernul mai discută şi despre proiectul de lege pentru modificarea Ordonanţei Guvernului 89 pe 2000 privind unele măsuri pentru autorizarea operatorilor şi efectuarea înscrierilor în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare.

Pe agenda şedinţei se mai află şi un proiect de hotărâre pentru modificarea HG 566 pe 2015 privind aprobarea Strategiei naţionale pentru promovarea îmbătrânirii active şi protecţia persoanelor vârstnice pentru perioada 2015- 2020 şi a planului strategic de acţiuni pentru perioada 2015- 2020.

Totodată, executivul ar putea discuta un proiect de hotărâre pentru modificarea normelor metodologice privind asistenţa medicală transfrontalieră aprobate prin HG 304 pe 2014 şi proiect de hotărâre pentru aprobarea Planului Naţional de Management actualizat aferent porţiunii din bazinul hidrografic internaţional al fluviului Dunărea care este cuprinsă în teritoriul României.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
16 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza