Liviu Dragnea: Eu nu sunt de acord ca Victor Ponta să plece din partid

Fostul premier Victor Ponta a anunţat astăzi că îşi va depune demisia în alb din PSD şi că o va trimite liderului partidului Liviu Dragnea.

Adăugat: 8 Martie 2017
Ultima actualizare:8 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Anunţul demisiei vine după ce fostul premier a făcut mai multe observaţii privind modul în care este condus în prezent PSD. Victor Ponta a explicat motivele deciziei sale.

"Ăsta-i dreptul la care ţin cel mai mult, şi anume, să-mi spun opinia, şi o să-mi spun opinia foarte mult timp. Dacă deranjez, de astăzi, o să-i trimit domnului Dragnea demisia mea în alb, şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine, dar să tac din gură nu o să tac, că nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, pe care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare. Susţin, în continuare, Guvernul Grindeanu, îndemn în continuare oamenii să voteze cu PSD, cum am făcut şi anul trecut", a afirmat el.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu vrea ca Victor Ponta să plece din partid, şi a precizat că nu va semna niciodată demisia fostului premier.

Eu nu sunt de acord ca Victor Ponta să plece din partid, încerc să înţeleg ce a spus. Dacă îmi va trimite o demisie în alb nu o voi activa, nu cred, nu concep ca un fost preşedinte al partidului să primească un tratament identic cu cel pe care l-a avut Mircea Geoană. Nu îl dă nimeni afară, nu îl împinge nimeni afară, şi sper să-i treacă motivele de supărare pe care încerc să le identific, şi să participe la efortul comun pe care îl face partidul.

Declaraţii consemnate de redactorul Cătălin Purcaru.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
8 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza