Liviu Dragnea, audiat la DNA

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat la DNA, în dosarul în care vicepreşedintele CJ Satu Mare, Mircea Govor, este propus pentru arestare preventivă.

Adăugat: 17 Decembrie 2015
Ultima actualizare:17 Decembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

UPDATE Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ieşt de la DNA, unde a fost audiat.

El a precizat că a fost chemat în calitate de martor în dosarul în care a fost reţinut vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu-Mare, Mircea Govor, acuzat de şantaj şi de folosirea influenţei sau a autorităţii pentru obţinere de foloase necuvenie.

"Am fost chemat astăzi la DNA să dau o declaraţie în calitate de martor în dosarul dlui Mircea Govor, lucru pe care l-am făcut şi am ieşit. Am fost chemat pentru că am fost într-o funcţie politică la un moment dat", a spus Dragnea.

În acelaşi dosar este urmărit penal deputatul Andrei Dolineaschi, pentru complicitate la folosirea influenţei politice sau autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. 

Mircea Govor a fost prezentat azi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

El a fost reţinut aseară de procurorii DNA pentru mai multe acuzaţii de şantaj şi folosirea influenţei date de funcţie pentru obţinerea de foloase necuvenite.

VEZI ACUZAŢIILE DNA ÎN CAZUL MIRCEA GOVORAutor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
17 Decembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza