Liberalii boicotează dezbaterile pe tema Codului Fiscal şi cer demisia premierului şi a lui Vâlcov

Senatorii şi deputaţii din comisiile de buget finanţe nu vor participa la dezbaterile pe marginea noului Cod Fiscal la care va fi prezent şi ministrul de finanţe Darius Vâlcov.

Adăugat: 24 Februarie 2015
Ultima actualizare:24 Februarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Nicolăescu, deputat PNL
trimite pe mail

Viceliderul deputaţilor liberali Eugen Nicolăescu susţine că prin noile prevederi PSD şi premierul Victor Ponta fac un exerciţiu de imagine, măsurile având o aparentă tentă liberală.

"PSD şi Victor Ponta aruncă România într-o aventură. PSD în frunte cu Victor Ponta a păcălit mediul de afaceri şi cetăţenii, aşa cum încearcă să facă şi acum prin vehiculata angajare a răspunderii pe Codul fiscal", a afirmat el, azi, într-o conferinţă de presă.

Liderul PNL a mai afirmat că PSD care este un partid "de sorginte socialistă", şi prin urmare nu poate "aplica niciun fel de măsură liberală în economie".

Eugen Nicolăescu a mai spus că pentru PNL este "imoral" ca PSD-ul să angajeze pentru următorii ani modificarea Codului fiscal.

PNL solicită demisia ministrului Vâlcov

Mai mult, PNL solicită demisia ministrului Darius Vâlcov şi a premierului Victor Ponta a anunţat viceliderul deputaţilor liberali, Andreea Paul.

Ea susţine că în realitate PSD şi premierul Victor Ponta nu doresc o dezbatere reală asupra noului Cod Fiscal, ci intenţionează de fapt să forţeze angajarea răspunderii Guvernului pentru Noul Cod Fiscal.  

"Alături de Eugen Nicolăescu şi de grupul parlamentar al PNL cer public demisia ministrului de Finanţe, Darius Vâlcov, şi a premierului Victor Ponta pentru tentativa de a transforma Codul fiscal în instrument politic. România nu este Cuba. În Cuba se anunţă în fiecare sezon câte o 'revoluţie economică' - strânsul trestiei de zahăr este un exemplu", a afirmat Andreea Paul.

De precizat că astăzi de la ora 15.00 la Comisia de Buget-Finanţe din Senat, ministrul Finanţelor Publice, Darius Vâcov avea programată o discuţie pe tema noului Cod Fiscal.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
24 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza