Kelemen Hunor: Vrem să păstrăm susținerea electoratului maghiar

Preşedinte Kelemen Hunor a subliniat, după realegerea în funcția de președinte al UDMR, că prioritatea sa va fi reconfigurarea Uniunii în aşa fel încât să poată păstra sprijinul comunităţii maghiare.

Adăugat: 19 Aprilie 2015
Ultima actualizare:19 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Kelemen Hunor, președintele UDMR
trimite pe mail

Al XIII-lea congres al UDMR s-a încheiat, sâmbătă,  la Cluj Napoca, cu adoptarea unor rezoluţii prin care Uniunea vrea să transmită un mesaj generaţiei tinere.

Congresul l-a reconfirmat în funcţia de preşedinte pe Kelemen Hunor şi a aniversat împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea UDMR.

După anunţul reconfirmării în funcţia de preşedinte Kelemen Hunor a subliniat că prioritatea sa va fi reconfigurarea Uniunii în aşa fel încât să poată păstra sprijinul comunităţii maghiare.

"Dacă suntem foarte aproape de oameni şi dacă reuşim să-i ascultăm pe oameni atunci vom reuşi să dăm şi răspunsurile adecvate. Noi dorim să fim cea mai importantă forţă politică în cadrul comunităţii maghiare, aşa cum am fost 25 de ani şi sunt convins că vom reuşi să păstrăm încrederea şi susţinerea electoratului nostru şi în continuare", a spus Kelemen Hunor.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a trimis un mesaj Congresului UDMR în care pledează pe o politică bazată pe profesionalism şi bună guvernare, iar liderul PSD, premierul Victor Ponta, a încurajat Uniunea să continue dialogul politic şi interetni.

Din opoziţie, copreşedintele PNL Vasile Blaga propune Uniunii un parteneriat pentru zece ani, care să ducă la progresul României.

Reprezentanţii UDMR spun că vor depune în această sesiune parlamentară un proiect de lege care prevede reducerea TVA la 9% pentru facturile la întreţinere şi utilităţi, proiect care face parte din politica Uniunii de susţinere a familiei.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza