Javad Mottaghi şi Tony Hall, urări pentru Radio România

Multe personalităţi din ţară şi străinătate au adresat mesaje la ceas aniversar, iar Radio România a pregătit pentru astăzi o serie de evenimente speciale.

Adăugat: 1 Noiembrie 2018
Ultima actualizare:1 Noiembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Doctor Javad Mottaghi, secretarul general al Uniunii Audiovizualului din zona Asia-Pacific – ABU. Foto: Alexandru Dolea.
trimite pe mail

Radio România a pregătit pentru astăzi o serie de evenimente şi emisiuni speciale, care se vor derula pe parcursul întregii zile.

Acestea vor culmina cu un concert de gală, diseară, la ora 19:00 la Sala Radio, iar ca premieră naţională, la ora 12:15, la Radio România Actualităţi, va fi difuzat episodul I al primului sitcom despre înfiinţarea radioului românesc şi al teatrului naţional radiofonic.

Multe personalităţi din ţară şi străinătate au adresat mesaje la ceas aniversar.

Javad Mottaghi este secretar general al Uniunii Radio Televiziunilor din zona Asia-Pacific.

Javad Mottaghi: Sunt fericit să particip la această sărbătoare, pentru că Radio România a fost şi este în slujba publicului, cu informaţie, cu educaţie şi abordând nevoile publicului. Radio România a iniţiat un dialog intens între Est şi Vest, prin intermediul Uniunii Radio Televiziunilor din zona Asia-Pacific, iar noi salutăm mai multe noi parteneriate, pentru a obţine o mai bună înţelegere între instituţiile audio-vizuale din Est şi Vest, şi, în această privinţă, salutăm parteneriatul cu Radio România. Pot spune că radioul este tot mai puternic, pentru că poate ajunge peste tot, la toată lumea şi pe o mulţime de platforme şi s-a demonstrat că rolul radioului este întărit de noile tehnologii.

Directorul general al BBC, Tony Hall, ne-a vorbit despre prezentul şi viitorul radioului.

Tony Hall: Sunt directorul general al BBC. Noi toate serviciile media publice şi în Marea Britanie şi în România am pornit ca posturi de radio. Astăzi, oamenii folosesc radioul sau, cum se spune acum, audio, în tot felul de moduri noi. De exemplu, noi la BBC tocmai lansăm un nou player pentru a oferi radio la cerere, asta arată cât de dinamic este încă raidoul. Cred că radioul are un viitor fantastic şi toţi ar trebui să fim foarte încrezători.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
1 Noiembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza