Ginerele fostului preşedinte Băsescu, audiat la DNA

Radu Pricop, ginerele fostului preşedinte Traian Băsescu s-a prezentat astăzi la Direcţia Naţională Anticorupţie .

Adăugat: 31 Martie 2015
Ultima actualizare:31 Martie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Radu Pricop
trimite pe mail

Surse judiciare au declarat pentru postul nostru de radio că acesta este suspect în dosarul de şantaj şi trafic de influenţă în care este cercetat Sergiu Lucinski , fiul unui fost preşedinte al Republicii Moldova , Petru Lucinski .

Între timp , Radu Pricop este urmărit penal în alt dosar , în care se efectuează cercetări în legătură cu retrocedări ilegale de terenuri în judeţul Argeş .

Mai precis este este vorba despre retrocedarea a 90 de hectare de teren din județul Argeș, retrocedări ilegale în valoare de 10 milioane de euro.

După cum a informat reporterul Mădălina Verman , Parchetul general a dispus , în acest caz , începerea urmăririi penale împotriva mai multor persoane , acuzate de înşelăciune şi fals în înscrisuri.

Inițial, acest dosar a fost instrumenat de Parchetul general, ulterior s-a făcut un memoriu pentru a fi preluat de DIICOT, în perioada în care instituția a fost condusă de Alina Bica.

De menţionat că, în urmă cu câteva săptămâni, conducerea DIIOCOT a considerat că procurorii care trebuie să învestigheze acest caz sunt cei de la Direcția Națională Anticorupție.Autor:
Mădălina Verman
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
31 Martie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza