Dorin Cocoş, audiat la DNA

Omul de afaceri Dorin Cocoş, arestat în dosarul Microsoft, a fost adus în vineri dimineaţă pentru audieri la DNA. Procurorii anticorupţie vor înainta azi Instanţei Supreme solicitări de arestare preventivă.

Adăugat: 30 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:30 Ianuarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Dorin Cocoş
trimite pe mail

UPDATE Fostul soţ al Elenei Udrea, omul de afaceri Dorin Cocoş - arestat în cazul licenţelor Microsoft - este acuzat din nou de procurorii DNA, care l-au audiat în această dimineaţă.

Conform unor surse judiciare, el este bănuit de implicare în noua cauză desprinsă din amplul dosar al retrocedărilor, care o vizează pe fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.

Este dosarul ce anchetează ridicarea ilegală a sechestrului pe acţiunile firmei fostului ministru al Economiei, Adrian Videanu, în care aseară acesta a fost reţinut pentru acuzaţii de complicitate la abuz în serviciu, iar fiul omului de afaceri, Alin Cocoş - pentru acuzaţii de dare de mită şi trafic de influenţă.

Procurorii anticorupţie vor înainta azi Instanţei Supreme solicitări de arestare preventivă.

Şi pentru Alina Bica ar urma să se ceară un mandat similar, fiind bănuită de luare de mită, abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului.

Ea este deja arestată preventiv în dosarul iniţial al despăgubirilor supraevaluate, dar continuă să respingă toate acuzaţiile, a arătat azi avocata sa.

În acest nou caz au fost reţinuţi joi seară fostul ministru al economiei, Adriean Videanu şi Alin Cocoş, fiul omului de afaceri.

Adriean Videanu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu, Alin Cocoş, de dare de mită şi trafic de influenţă, iar Alina Bica, de luare de mită, abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului.Autor:
Mădălina Verman
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
30 Ianuarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza