Deputatul Cătălin Croitoru a demisionat din PDL, în direct de la Tribuna Parlamentului

Deputatul Cătălin Croitoru a anunţat, vineri, în plenul Parlamentului, că după ce îşi va exercita votul la moţiunea cenzură, îşi va înceta activitatea în grupul PDL şi va activa la PSD.

Adăugat: 27 Aprilie 2012
Ultima actualizare:27 Aprilie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

În plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii, deputatul PDL Cătălin Croitoru şi-a anunţat demisia din partid şi trecerea la social-democraţi.

"Eu, Catalin Croitoru, deputat în colegiul 10 din Bucureşti, îndată după ce îmi voi exercita votul o să-mi încetez activitatea în grupul PDL şi voi activa în grupul parlamentar al PSD", a anunţat politicianul.

Deputatul PDL Cătălin Croitoru a anuntat ca va vota moţiunea de cenzură "cu bilele la vedere", deoarece s-a "săturat să înghită umilinţe".
 
"Anunţ toţi colegii parlamentari că eu refuz să stau în bancă, nu mai admit să înghit umilinţe. Voi vota cu bilele la vedere, pentru ca toată lumea să ştie exact ce am votat", a spus Croitoru, de la tribuna Parlamentului.
 
Croitoru a susţinut că a avut "toată răbdarea" în încercarea de a discuta în interiorul PDL "problemele cetăţenilor" pe care îi reprezintă, dar a constat că vorbeşte "la pereţi".
 
Totodată, deputatul a mai susţinut că "răbdarea are o limită şi că paharul răbdării s-a umplut" şi, de asemenea, că "nu mai putem accepta umilinţa de a sta în bancă".

La numai două luni de la învestitură, premierul Mihai Răzvan Ungureanu se confruntă, vineri, cu prima moţiune de cenzură depusă de Opoziţie.

Denumită "Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!", moţiunea va fi votată în plenul reunit al Parlamentului.

Moţiunea de cenzură are nevoie de 231 de voturi pentru ca Guvernul să fie demis.

Liderii USL au anunţat că mai au nevoie de 4 voturi, iar în cursul dezbaterilor, numărul acestora s-a redus, potrivit unor surse, la un singur vot.

 Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
27 Aprilie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza