Codrin Ştefănescu: Iohannis îşi bate joc de români şi de ţară

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, susţine că preşedintele Klaus Iohannis "îşi bate joc de români şi de România".

Adăugat: 4 Ianuarie 2019
Ultima actualizare:4 Ianuarie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Codrin Ştefănescu, secretar general-adjunct al PSD
trimite pe mail

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, susţine că prin acest refuz preşedintele Klaus Iohannis îşi bate joc de români şi de ţară.

El subliniază că România este acum obligată să preia preşedinţia Consiliului Uniunii Europene cu două ministere fără conducere.

Codrin Ştefănescu: Îşi bate joc de români şi de România în continuare refuzând aceste două nominalizări, în condiţiile în care noi am preluat deja de câteva zile preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene şi avem următoarea situaţie: nu avem doi miniştri, la Transporturi şi la Dezvoltare, în condiţiile în care fiecare ministru român din partea României în perioada următoare va conduce şi va prezida nişte mici Consilii de Miniştrii ale miniştrilor de resort din Uniunea Europeană pe specificul fiecăruia. Partenerii noştri din Europa vor întreba: domne, dar cine semnează documentele? Ceilalţi miniştrii îşi vor face datoria, dar două locuri sunt goale!Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Ianuarie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza