Ciolacu: PSD şi PRO România au majoritate pentru susţinerea lui Remus Pricopie ca premier

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că PSD şi PRO România au majoritate pentru susţinerea lui Remus Pricopie ca premier.

Adăugat: 6 Februarie 2020
Ultima actualizare:6 Februarie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Consultări cu PSD. Sursa: presidency.ro
trimite pe mail

Consultările preşedintelui Iohannis cu partidele parlamentare pentru nominalizarea unui premier sunt în plină desfăşurare la Palatul Cotroceni.

Primii invitaţi la discuţii au fost reprezentanţii PNL, urmaţi de cei ai PSD.

În continuare, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face declaraţii.

El a spus că PSD şi PRO România au majoritate pentru susţinerea lui Remus Pricopie ca premier, dar Marcel Ciolacu nu a mai menţionat lista de semnături de parlamentari, despre care ieri spunea că o va aduce la Controceni, ca dovadă a majorităţii parlamentare.

Cu o oră înaintea  discuţiilor cu PSD,  la Cotroceni a fost delegaţia PNL, condusă de Ludovic Orban, care este şi propunerea liberalilor pentru funcţia de premier.

Ludovic Orban a declarat că obiectivul PNL este organizarea de alegeri anticipate, deci partidul va respinge în Parlament următoarele propuneri de premieră.

Ludovic Orban: România are nevoie de o bună guvernare, România are nevoie de un Parlament cu adevărat reprezentantiv, format din oameni oneşti, din oameni competenţi, din oameni dedicaţi servirii interesului public, care să reprezinte cu adevărat interesele, obiectivele şi aspiraţiile cetăţenilor români. România are nevoie de un Parlament, care să fie oglinda fidelă a opţiunilor actuale, ale cetăţenilor români şi, care, să poată stabili o majoritate stabilă, care să susţină un guvern care să pună în practică măsurile de reformă, măsurile de modernizare, măsurile de dezvoltare a României într-un ritm cât mai rapid.

La consultările de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis urmează USR.Autor:
Carmen Gavrilă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Februarie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza