Cîmpeanu la RRA: Procentul de creştere a salariilor profesorilor nu a fost stabilit

Discuţiile pe subiectul creşterii salariilor din Educaţie vor continua la jumătatea lunii septembrie. Deocamdată, nu a fost stabilit procentul de creştere a salariilor, a declarat în exclusivitate la RRA, ministrul Sorin Câmpeanu.

Adăugat: 26 August 2015
Ultima actualizare:26 August 2015

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei
trimite pe mail

Salariile profesorilor vor creşte anul acesta, însă procentul nu este deocamdată stabilit.

Discuţiile pe marginea acestui subiect vor continua la jumătatea lunii septembrie, a spus astăzi la rubrica "Apel Matinal" de la Radio România Actualităţi, ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu.

Negocieri pe această temă au mai avut loc la începutul săptămânii, între liderii sindicatelor şi miniştrii Educaţiei, Finanţelor, Muncii şi premierul Victor Ponta. Sorin Câmpeanu.

Anul şcolar va începe pe 15 septembrie

În acelaşi interviu, ministrul a anunţat în premieră, că anul şcolar 2016-2017 va începe ca şi până acum pe 15 septembrie.

Asociaţiile de elevi au dorit ca data să fie mutată pe 5 septembrie, însă, potrivit lui Sorin Câmpeanu, un sondaj făcut în rândul părinţilor şi al elevilor, a aratătat că peste 60 la sută dintre aceştia vor păstrarea datei de începere a anului şcolar pe 15 septembrie.

AUDIO Interviul acordat de ministrul Sorin Cîmpeanu pentru Radio România Actualităţi, la rubrica "Apel matinal". Realizator: Johann Pohrib.
 Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
26 August 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza