Boc: Guvernul Ponta, Guvernul reformelor şi proiectelor eşuate

Fostul lider al PDL şi fost premier al României, Emil Boc susţine că executivul condus de Victor Ponta este "Guvernul reformelor şi proiectelor eşuate", pentru că nu a dus la bun sfârşit nicio reformă.

Adăugat: 3 August 2013
Ultima actualizare:3 August 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Fostul lider al PDL şi fost premier al României, Emil Boc susţine că executivul condus de Victor Ponta este  "Guvernul reformelor şi proiectelor eşuate".

Prezent, vineri, la o dezbatere organizată de PDL pe tema Constituţiei, actualul primar al Clujului, a declarat că Guvernul Ponta are doar reforme eşuate, una dintre ele fiind şi reforma constituţională, informează Agerpres.

"Din punctul meu de vedere, reforma Constituţiei promovată de Guvernul Ponta este una din multele reforme eşuate ale actualului guvern. Dacă e să dăm un titlu actualului guvern de până acum, este Guvernul reformelor şi proiectelor eşuate", a subliniat Emil Boc.

Boc a mai spus că reforma Constituţiei a fost "înmormântată", şi că reformei regionalizării "i s-a pus cruce".

Fostul premier a mai susţinut că în ce priveşte proiectul de revizuire a Constituţiei, este vorba de fapt despre o "monstruoasă coaliţie".

"Despre reforma constituţională ce să vă spun?! O monstruoasă coaliţie nu poate propune decât o monstruoasă constituţie. Şi-mi asum responsabilitatea la ceea ce spun. Pentru că nu poţi să propui un proiect de reformă a Constituţiei care distruge principiile fundamentale ale statului de drept, începând cu principiul separaţiei puterilor în stat şi continuând cu aberaţii legislative şi soluţii constituţionale care ignoră voinţa cetăţenilor", a spus Emil Boc.

Emil Boc a participat, vineri,  la o dezbatere organizată de Institutul de Studii Populare (ISP), Fundaţia Hanns Seidel, Centre for European Studies şi PDL, pe tema revizuirii Constituţiei.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
3 August 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza