Votul în cazul Vosganian, analizat de conducerea PNL

Liberalii analizează, astăzi, impactul asupra imaginii partidului generat de cazul senatorului Varujan Vosganian, pentru care Senatul a respins solicitarea procurorilor de încuviinţare a urmăririi penale în dosarul Romgaz-Interagro.

Adăugat: 16 Februarie 2015
Ultima actualizare:16 Februarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alina Ghorghiu, copreşedinte PNL
trimite pe mail

Partidul Naţional Liberal regretă votul acordat joia trecută de plenul Senatului în cazul ridicării imunităţii senatorului Varujan Vosganian şi subliniază, într-un comunicat, că decizia formaţiunii este una clară şi anume de a se vota pentru încuviinţarea rapidă a oricărei solicitări venite din partea parchetelor.

După votul de săptămâna trecută, din Senat, Varujan Vosganian şi-a anunţat, pe blogul personal, demisia din noul PNL, ca răspuns la solicitarea conducerii partidului.

Co-preşedintele liberal, Alina Gorghiu, a arătat, apoi, că gestul era unul aşteptat, dar care nu rezolvă decât parţial prejudiciul de imagine adus partidului.

Ea a precizat, pe pagina sa de Facebook, că va participa, astăzi, la şedinţa grupului parlamentar al senatorilor liberali, pentru a se asigura că nu se vor mai repeta astfel de "accidente".

Între timp, Agenţia Naţională de Integritate s-a autosesizat şi face verificări privind averea senatorului Varujan Vosganian, suspectând că există sume de bani pe care acesta nu le-ar fi declarat.

Ca răspuns la aceste verificări, fostul ministru al economiei a arătat, pe blogul personal, că tot ce are se regăseşte în declaraţiile de avere, pe care le depune de 10 ani, nefiind niciodată semnalată vreo problemă.Autor:
Gabriela Tătărău
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
16 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza