Vizita preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, la Timişoara

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a vizitat sâmbătă şantierul de pe centura de sud a municipiului Timişoara.

Adăugat: 6 Iunie 2021
Ultima actualizare:7 Iunie 2021

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, președintele PNL.
trimite pe mail

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a vizitat sâmbătă şantierul de pe centura de sud a municipiului Timişoara, după ce conducerea Consiliului Judeţean Timiş şi-a exprimat nemulţumirea faţă de ritmul de execuţie, care a fost încetinit de o serie de probleme administrative legate de exproprieri şi reţele de utilităţi:

Ludovic Orban: Centura, care este în lucru, este în progres de 26%. În momentul de faţă, aproape toate lucrările complexe care au apărut de relocare a utilităţilor, care multe dintre ele nu fuseseră identificate în faza iniţială a studiului de fezabilitate, sunt în faze avansate, cu documentaţii pregătite şi se poate în curând emite ordinul de începere a lucărilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a discutat şi cu primarul Timişoarei, Dominic Fritz, despre necesitatea găsirii de finanţări pentru construcţia unui nou spital municipal, cel actual fiind răspândit în trei locaţii din oraş.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Iunie 2021
Ultima actualizare:
7 Iunie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza