Vizita ministrului român al Apărării, Mihai Fifor, în SUA

În vizita pe care o face în SUA, ministrul Fifor a avut o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai unor companii din industria de apărare, cu care a discutat despre posibilităţile de cooperare în domeniu.

Adăugat: 26 Septembrie 2018
Ultima actualizare:26 Septembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Ministrul Mihai Fifor, întâlnire cu doamna senator Joni Ernst, preşedintele Subcomitetului Ameninţări Emergente şi Capabilităţi
trimite pe mail

Ministrul apărării, Mihai Fifor, a subliniat ieri, la Washington, eforturile României pentru consolidarea securităţii flancului estic al NATO.

A fost evocat totodată angajamentul ţării noastre de a răspunde principiului de împărţire echitabilă a rolurilor, riscurilor şi responsabilităţilor în cadrul Alianţei.

În vizita pe care o face în SUA, ministrul Fifor a avut o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai unor companii din industria de apărare, cu care a discutat despre posibilităţile de cooperare în domeniu, potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării.

Cu acest prilej, responsabilul român a reafirmat intenţia Guvernului ca derularea tuturor programelor naţionale de achiziţii strategice să fie realizată în industria de apărare românească.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
26 Septembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza