VIDEO Vasile Dîncu la RRA: Vom lansa în dezbatere strategia privind descentralizarea administrativă

Vicepremierul Vasile Dîncu a fost prezent în studioul Radio România Actualităţi, pentru a discuta despre programul şi priorităţile Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Adăugat: 24 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:24 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Vasile Dîncu, viceprim-ministru, Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice / Foto. Alexandru Dolea
trimite pe mail

UPDATE Vicepremierul Vasile Dâncu este decis să înceapă descentralizarea administrativă a ţării.

El a anunţat la emisiunea Probleme la zi de la RRA,că va lansa peste o săptămână o astfel de strategie în spaţiul public, pentru a fi dezbătută.

Programul şi priorităţile Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice au fost discutate în emisiunea "Probleme la zi" , de la Radio România Actualităţi, cu vicepremierul Vasile Dâncu.

"În fiecare zi vorbesc cu premierul. Mă bucur că Dacian Cioloş este interesat şi nu există zi în care să nu discutăm un alt aspect al descentralizării. S-au făcut unele elemente de descentralizare şi în anii trecuţi, în mandatele din ultimii 10-15 ani, dar nu s-a dus la capăt acest lucru. Avem, de asemenea, încă o strategie care este importantă şi este legată de asta, este strategia de dezvoltare teritorială a României. Am lucrat la încercarea de a vedea care sunt deficitele de dezvoltare între judeţe şi cum am putea printr-o strategie de dezvoltare şi de descentralizare să suplimentăm resursele acolo unde este cea mai mare nevoie de ea. Noi nu putem merge cu o Românie care lucrează cu trei viteze", a spus Dîncu la Radio România Actualităţi.

VIDEO Emisiunea "Probleme la zi" de la Radio România Actualităţi. Invitat Vasile Dîncu. Realizator: Alexandra Andon.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza