VIDEO Preşedintele Klaus Iohannis, un apel la responsabilitate

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a declarat că este dreptul Coaliţiei de guvernământ să evalueze activitatea Executivului.

Adăugat: 11 Iulie 2017
Ultima actualizare:11 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mădălina Dobrovolski, purtător de cuvânt al Preşedinţiei
trimite pe mail

Ea a adăugat, azi, într-o declaraţie de presă, de la Palatul Cotroceni, că o evaluare a Guvernului de către  preşedintele Klaus Iohannis va fi comunicată la momentul potrivit.

"Preşedintele României, şi în legătură cu acest subiect, a fost foarte clar. A făcut apel la responsabilitate. Este nevoie de responsabilitate, este nevoie de stabilitate, este nevoie de urmărirea unui traseu pe care să-l înţeleagă şi să-l cunoască toată lumea. Toate aceste jocuri care ţin de schimbări bruşte la nivel de elemente care ţin de finanţe, economie, nu sunt evident bune. O evaluare a Guvernului va fi comunicată de către domnul Preşedinte la momentul potrivit. Deocamdată să sperăm că a fost auzit şi înţeles apelul făcut de domnul Preşedinte, apelul la responsabilitate", a apus aceasta.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis,  a mai anunţat că şeful statului  va merge pe 18 iulie în judeţele Harghita şi Covasna, unde va participa la dezbateri cu aleşii locali, reprezentanţii instituţiilor judeţene şi va vizita Complexul Monahal Şumuleu Ciuc, Căminul "Sfântul Ştefan" din Miercurea Ciuc şi fabrica Perla Harghitei din Sâncrăieni.

"Marţi, 18 iulie, preşedintele României, Klaus Iohannis, va fi în vizită în judeţele Harghita şi Covasna. Au trecut mulţi ani de când un şef de stat nu a mai fost în vizită oficială în cele două judeţe din centrul ţării, iar scopul acestei vizite îl reprezintă cunoaşterea problemelor locale, identificarea realităţilor zonei, dar şi a elementelor care ţin de viitoarea dezvoltare regională", a precizat purtătorul de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi.

VIDEO Declaraţia purtătorului de cuvânt al preşedintelui Klaus IohannisAutor:
Oana Bâlă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
11 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza