VIDEO Hoyt Yee: DNA a făcut progrese impresionante în combaterea corupţiei

Asistentul adjunctului secretarului american de stat pentru Europa, Hoyt Yee, a declarat că DNA a făcut progrese impresionante în combaterea corupţiei în rândul oficialilor.

Adăugat: 24 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:24 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Hoyt Yee, asistentul adjunctului secretarului american de stat pentru Europa / Foto. Alexandru Dolea
trimite pe mail

Statele Unite aşteaptă de la noul guvern al României creşterea numărului de domenii de cooperare, de la cel economic şi militar până la securitate energetică, a declarat, pentru Radio România Actualităţi, Hoyt Yee, asistentul adjunctului secretarului american de stat pentru Europa.

El a vorbit şi despre aşteptările companiilor americane. 

"Companiile americane, ca şi altele, cer un anumit nivel de predictibilitate, stabilitate şi consecvenţă a condiţiilor de afaceri. Companiile vor să ştie dacă taxele vor rămâne relativ la fel, că nu se vor schimba brusc, la fel structura redevenţelor unei investiţii, de exemplu, în energie, în explorare sau în extracţie de petrol sau gaze. Este important ca sistemul juridic să funcţioneze cât mai eficient şi rapid posibil, asta înseamnă inclusiv să fie eficient combătută corupţia. Aici cred că am văzut progrese în ultimul an, mai ales DNA a făcut progrese impresionante în combaterea corupţiei în rândul oficialilor", a spus Hoyt Yee.

Asistentul adjunctului secretarului american de stat pentru Europa, într-un interviu în exclusivitate pentru Radio România Actualităţi.

Hoyt Yee a fost la Bucureşti, cu ocazia unei reuniunii pentru implementarea  parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite.Autor:
Carmen Gavrilă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza