VIDEO Cioloș: Nevoia de a fi împreună rămâne un țel pentru românii din întreaga lume

Premierul Dacian Cioloş afirmă, într-un mesaj de Ziua Naţională, că nevoia de a fi împreună rămâne un ţel pentru românii din întreaga lume, de la Roma la Londra, de la Madrid la Chişinău sau din America în Australia.

Adăugat: 30 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:30 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Dacian Cioloş afirmă, într-un mesaj de Ziua Naţională, postat astăzi pe pagina sa de Facebook, că nevoia de a fi împreună rămâne un ţel pentru românii din întreaga lume.

"Dragi români, în decembrie 1918 provinciile istorice româneşti s-au strâns laolaltă după ani lungi în care au avut toate un singur ţel: să fie împreună. Acum, după 97 de ani, nevoia de a fi împreună rămâne un ţel pentru românii din întreaga lume. Pentru cei de acasă, pentru cei din imediata apropiere a ţării sau pentru toţi cei risipiţi în lumea largă, de la Roma la Londra, de la Madrid la Chişinău sau din America în Australia. 1 Decembrie este ziua în care ne simţim cu toţii că suntem români şi că a fi împreună, indiferent unde suntem, poate fi acel sentiment care să ne facă să vrem mai mult de la locul pe care îl numim acasă", spune primul-ministru în mesajul postat în format video.

Dacian Cioloş a precizat că, "atâta vreme cât se va afla în funcţie, va încerca să stabilească o direcţie care să facă din România o ţară de care să fim mândri, nu doar pentru pentru istoria ei, ci şi pentru prezent".

VIDEO Mesajul Prim-ministrului Dacian Ciolos de 1 Decembrie
 Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza