Victor Ponta : Vom introduce marţi o moţiune simplă pe sănătate

Social democraţii au pregătit cea de a doua moţiune simplă, anunţată dinainte de începerea actualei sesiuni parlamentare

Adăugat: 14 Septembrie 2010
Ultima actualizare:15 Septembrie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Situaţia din sistemul sanitar românesc se află atenţia social democraţilor, care au decis depunerea unei moţiuni simple, marţi, la Senat.


,, Dacă vom reuşi să ne concentrăm pe ceea ce trebuie să facă Parlamentul -dezbateri legislative şi dezbaterea activităţii Guvernului, marţi dimineaţă  vom introduce în Senat o moţiune simplă pe sănătate". Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD, Victor Ponta, după şedinţa de luni a Biroului Permanent Naţional.


În opinia liderului PSD, este important ca ministrul sănătăţii, Attila Cseke, să explice atât parlamentarilor, cât şi cetăţenilor, situaţia în care se află sistemul de sănătate din România.


Attila Cseke anunţa, saptămâna trecută la Oradea, că pe 20 septembrie pe site-ul Ministerului Sănătăţii va fi postată lista cu posturile deblocate, peste 3.000 de asemenea posturi, urmând ca în luna noiembrie spitalele să organizezez concursuri pentru ocuparea lor.Moţiunea simplă pe Sănătate este cel de-al doilea demers al social democraţilor, în această sesiune  parlamentară, după moţiunea pe agricultură,intitulată „ Agricultorii români - sufocaţi de importuri şi falimentaţi de politica agricolă a Guvernului Boc", moţiune respinsă săptămâna trecută.

 

Victor Ponta afirma chiar înainte de începerea actualei sesiuni parlamentare că, PSD va  veni cu două moţiuni simple şi mai mult  parlamentarii social democraţi vor vota orice moţiune simplă pe care grupul PNL o va iniţia.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Petruta Obrejan
Adăugat:
14 Septembrie 2010
Ultima actualizare:
15 Septembrie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza