Victor Ponta va candida tot din partea PSD

Fostul premier Victor Ponta şi-a exprimat intenţia de a candida pentru un nou mandat de deputat,la alegerile parlamentare de la sfârşitul anului, din partea PSD.

Adăugat: 30 August 2016
Ultima actualizare:30 August 2016

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, fost premier, fost preşedinte al PSD, deputat
trimite pe mail

Anunţul a fost făcut astăzi, de secretarul executiv al filialei PSD Gorj, Gheorghe Miloşteanu.

Alături de Victor Ponta, la Gorj, vor mai candida şi reprezentanţi ai partidului de pe plan local, transmite corespondentul RRA, Titus Stoichiţoiu. 

"În ultima şedinţă a Comitetului Executiv al PSD Gorj s-a hotărât ca până la data de 1 septembrie să se depună scrisorile de intenţie de către toţi cei care vor să candideze pe lista PSD Gorj la Camera Deputaţilor şi Senat. Au fost foarte multe dezbateri, discuţii, zvonuri pe linia celor care doresc şi vor fi pe lista PSD. Vreau să vă spun că ieri (luni - n.r.) am primit pe internet scrisoarea de intenţie a domnului Viorel Victor Ponta, care a semnat această cerere de a candida pe lista PSD Gorj la Camera Deputaţilor. Avem alături de această cerere şi CV-ul, aşa cum s-a hotărât în Comitetul Executiv din perioada anterioară, va fi primul pe lista noastră la deputaţi", a anunţat Gheorghe Milsteanu, citează Agerpres.

 Acesta a adăugat că şi-au mai depus până acum scrisorile de intenţie deputatul Mihai Weber, consilierul ministerial Bebe Ionică şi fostul prefect Alin Văcaru.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Titus Stoichiţoiu
Adăugat:
30 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza