Victor Ponta salută poziţia preşedintelui Iohannis de sprijin pentru noul guvern de la Chişinău

Fostul premier Victor Ponta salută poziţia oficială a preşedintelui Klaus Iohannis de sprijin pentru noul guvern din Republica Moldova.

Adăugat: 20 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:20 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, fostul premier al României
trimite pe mail

În mesajul postat pe Facebook, cu puţin timp in urmă, Victor Ponta îşi exprimă speranţa ca "Republica Moldova sa aiba la sfârşitul acestei saptamâni un Guvern pro-european şi pro-românesc stabil, care sa faca reforme, sa asigure pensiile şi salariile şi sa nu lase Moldova pe mana forţelor pro-ruse!"

"Cei care din prostie și răutate au făcut atât de mult rău României tocmai se "mutaseră" să faca la fel și peste Prut! Salut poziția oficială a Președintelui Klaus Iohannis de sprijin pentru noul Guvern", scrie Ponta pe site-ul de socializare.

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Pavel Filip, va cere votul de încredere al Parlamentului, joi sau vineri, iar până atunci va avea negocieri privind componenţa cabinetului şi programul de guvernare.

Postarea de la Facebook

 

Sper ca Republica Moldova să aibă la sfârșitul acestei săptămâni un Guvern pro-european și pro-românesc stabil, care să...

Posted by Victor Ponta on 20 Ianuarie 2016


Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
20 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza