Victor Ponta, premierul României

"Voi conduce Guvernul cât timp preşedintele nu este de acord să numească un premier de la actuala majoritate şi insistă cu 'Guvernul Meu'!!!".

Adăugat: 28 Septembrie 2015
Ultima actualizare:28 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, premierul României
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta scrie luni pe un site de socializare că va susţine colaborarea dintre Guvern şi preşedintele Iohannis, până la finalul mandatului, condiţia fiind ca să vrea şi preşedintele.

"Un sondaj al unui Institut deloc apropiat nouă, publicat într-un ziar virulent antiguvernamental, dar care are concluzii pe care le împărtăşesc în totalitate - sunt pentru colaborare între Guvern şi preşedinte şi aşa voi face până la finalul mandatului (cu condiţia să vrea şi preşedintele). Cât mai puţini ani 'electorali' cu atât mai bine pentru stabilitate şi coerenţă. Sigur că Guvernul actual nu trebuie înlocuit de un guvern PNL/PDL total neligitim şi condus de un pedelist care a tăiat pensiile şi salariile, a crescut TVA şi a îndatorat ţara la FMI. Voi conduce Guvernul cât timp preşedintele nu este de acord să numească un premier de la actuala majoritate şi insistă cu 'Guvernul Meu'!!!", a scris premierul pe Facebook.

Mesajul de pe Facebook

 

Un sondaj al unui Institut deloc apropiat nouă, publicat într-un ziar virulent anti-guvernamental, dar care are...

Posted by Victor Ponta on 28 Septembrie 2015


Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
28 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza