Victor Ponta, premier şi preşedintele PSD

"La PSD, întotdeauna în timpul Biroului Permanent Naţional nu merg telefoanele pentru simplul motiv că, după cum aţi văzut, suntem un birou mare cu peste 30 de oameni şi dacă le sună tuturor telefoanele..."

Adăugat: 4 Noiembrie 2013
Ultima actualizare:4 Noiembrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, liderul partidului Victor Ponta a precizat că telefoanele mobile ale social-democraţilor din Biroul Permanent Naţional nu funcţionează niciodată pe perioada şedinţei, pentru că nu au semnal, adăugând că aceeaşi situaţie este şi la fiecare şedinţă de guvern.

Victor Ponta este de părere că, dacă se întâmplă ceva grav, cineva va veni şi îl va anunţa   în şedinţă şi a subliniat că, până acum, nu s-a întâmplat nimic grav.

"La PSD, întotdeauna în timpul Biroului Permanent Naţional  nu merg telefoanele pentru simplul motiv că, după cum aţi văzut, suntem un birou mare cu peste 30 de oameni şi dacă le sună tuturor telefoanele... Nu merg nici la şedinţa de Guvern. Nu e vorba de neîncredere. Când vă duceţi la cinematograf nu cred că e vorba de neîncredere că vă închideţi telefonul. E vorba de faptul că v-aţi dus să faceţi altceva acolo. La fel se întâmplă şi la BPN, ţine şedinţa o oră, oamenii nu vorbesc la telefon în ora aia, n-a păţit nimeni nimic. Dacă, Doamne fereşte, se întâmplă un lucru rău, sunt convins că intră cineva în şedinţă peste mine, dar nu s-a întâmplat nimic", a spus Ponta.

Liderul PSD a subliniat că telefoanele membrilor Cabinetului nu au fost bruiate pe perioada negocierilor cu instituţiile financiare internaţionale.Autor:
Alexandru Lancuzov
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Noiembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza