Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au lansat proiectul politic "Pro Romania"

Ponta,Constantin şi Cîmpeanu au anunţat, într-o conferinţă de presă, lansarea unui nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor.

Adăugat: 3 Septembrie 2017
Ultima actualizare:3 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Fostul premier Victor Ponta şi foştii miniştri Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu au anunţat,duminică, lansarea unui nou proiect politic, "Pro România", prezentat ca o alternativă la oferta partidelor actuale.

Victor Ponta a explicat că despărţirea de facţiunile în care au activat până acum s-a produs pentru că ele nu mai reprezentau , din punctul lor de vedere, o schimbare.

"Nu vreau să vă zic decât că ne-am gândit împreună destul de mult, ne-am mai sfătuit şi cu alţi oameni, unii prezenţi, alţii care nu sunt prezenţi, despre ce înseamnă un start up party într-o Românie care se schimbă, ce înseamnă o mişcare politică modernă în care să nu mai vedeţi - eu unul nu mai vreau, după 16 ani - nici CEx-uri cu aplauze furtunoase, nici lideri care să mimeze iubirea poporului. Vrem, pur şi simplu, să oferim ceea ce nu există în acest moment pe scena politică şi publică românească", a afirmat

Deocamdată, formaţiunea nu este înregistrată legal, dar instanţa urmează să se pronunţe în această privinţă, după cuminformează reporterul RRA,  Alexandra CristeaAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza