Victor Ponta, audiat la DNA Oradea

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat în această dimineaţă la sediul DNA Oradea

Adăugat: 12 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:12 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: arhiva foto Victor Ponta
trimite pe mail

Potrivit unor surse judiciare citate de corespondentul RRA Stelian Radu Cacuci Ponta are calitate de martor în dosarul de corupţie care-l vizează pe  vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor.

La ieşirea de la sediul DNA, Ponta a fost întrebat dacă este  a fost vorba despre dosarul Govor, fostul lider al PSD a spus: "Asta numai si numai domnul procuror vă poate comunica. Eu, ca martor, nu", citează Agerpres.

Pe data de 17 decembrie, în aceeaşi cauză a fost audiat - tot în calitate de martor - şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

El preciza atunci, că a fost chemat în calitate de martor în dosarul în care a fost reţinut vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu-Mare, Mircea Govor, acuzat de şantaj şi de folosirea influenţei sau a autorităţii pentru obţinere de foloase necuvenite.

În acelaşi dosar este urmărit penal deputatul Andrei Dolineaschi, pentru complicitate la folosirea influenţei politice sau autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Mircea Govor, lider judeţean PSD, este arestat preventiv pentru mai multe acuzaţii de folosire a influenţei şi şantaj în formă agravantă.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Stelian Radu Cacuci
Adăugat:
12 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza