Victor Ponta, audiat ca martor în dosarul lui Ghiţă

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat ca martor, în dosarul în care fostul deputat Sebastian Ghiţă este acuzat de corupţie şi şantaj.

Adăugat: 26 Februarie 2018
Ultima actualizare:26 Februarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta
trimite pe mail

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat, în această dimineaţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca martor, în dosarul în care fostul deputat Sebastian Ghiţă este acuzat de corupţie şi şantaj, alături de foşti şefi din poliţie şi parchete din Prahova.

În urmă cu apoape doi ani, fostul procuror general de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Liviu Mihail Tudose, declara în instanţă că s-a întâlnit cu Victor Ponta în sediul Guvernului, iar acesta i-a propus să fie numit într-o funcţie la Departamentul de Luptă Antifraudă sau la Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

Întâlnirea cu Victor Ponta ar fi avut loc la insistenţele lui Sebastian Ghiţă.

Reporterul RRA, Diana Surdu, transmite că în sala de judecată, fostul premier a negat că Sebastian Ghiţă i-ar fi solicitat să-l numească pe Liviu Tudose în vreo funcţie.

Victor Ponta a susţinut că nu îşi mai aduce aminte ce a declarat la urmărirea penală, pentru că în acea perioadă avea o relaţie mai tensionată cu procurorii de la DNA Ploieşti.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza