Victor Paul Dobre: PNL are revendicări comune cu protestatarii

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a declarat, vineri, la Galaţi, că punctele de vedere comune ale opoziţiei cu protestatarii din stradă se referă la două revendicări: demisia guvernului şi alegeri anticipate.

Adăugat: 20 Ianuarie 2012
Ultima actualizare:20 Ianuarie 2012

Politica Romaneasca
Foto: Agerpres
trimite pe mail

Deputatul liberal a  afirmat că manifestaţia de protest a opoziţiei a strâns, joi, în Bucureşti, circa 20.000 de oameni şi a avut drept scop exprimarea solidarităţii cu protestarii.

Victor Paul Dobre a subliniat că  mitingul opoziţiei  nu a vizat  "confiscarea protestelor" ci a fost "o demonstraţie că suntem alături de oameni, ne solidarizăm cu ei".

Dobre a reclamat încercările de "manipulare" a PDL  şi a susţinut  că  nu este de acord cu "învinuirea colectivă că situaţia actuală a României  se adresează tuturor".

Pe de altă parte, Victor Paul Dobre a precizat că  democraţia  funcţionează "cu un Parlament şi partide politice",  iar fără  aceste componente variantele nu pot fi decât "dictatura sau anarhia".

Liberalii cer demisia Guvernului Boc, numirea unui guvern de tehnocraţi şi organizarea de alegeri anticipate, a mai spus deputatul PNL  amintind că "lucrul acesta s-a făcut în Spania, Portugalia, parţial şi în Italia şi urmează şi în Grecia.

"Sincer, nu înţeleg cum poţi conduce o ţară când 90% din populaţie este împotriva ta?", s-a întrebat retoric Victor Paul Dobre.

Deputatul PNL a încheiat spunând că aşteptările opoziţiei de la sesiunea parlamentară extraordinară de săptămâna viitoare este demisia Guvernului.Autor:
Maria Măndiţa
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
20 Ianuarie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza