Vicepreşedintele Senatului cheamă Opoziţia în Parlament

Vicepreşedintele Senatului, Petru Filip, a declarat că prezenţa Opoziţiei în Parlament este "imperios necesară", în condiţiile în care în actuala legislatură există aproximativ 80 de proiecte legislative de importanţă foarte mare.

Adăugat: 5 Martie 2012
Ultima actualizare:5 Martie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Democrat-liberalul Petru Filip a precizat luni că prezenţa opoziţiei în Parlament este necesară întrucât există multe iniţiative legislative care sunt "prioritate" pentru această legislatură, iniţiative care fac parte din Programul legislativ al Guvernului României pentru anul în curs.
    
"Există destul de multe iniţiative legislative care sunt prioritate pe această legislatură. Aici ele sunt prezentate pe ministere. Sunt în jur de 80 de proiecte de lege importante. Unele dintre ele se referă la aprobarea unor legi privind ratificare unor protocoale internaţionale, fie că este vorba de protocol cu FMI, fie că este vorba de Banca Mondială, fie că este vorba de proiecte de legi, aşa cum am spus, privind aprobarea Codurilor de procedură", a adăugat vicepreşedintele Senatului.
    
Petru Filip şi-a manifestat speranţa ca Opoziţia să se întoarcă la dezbaterile din Parlament într-un timp foarte scurt.

"În faţa Parlamentului vor fi aceste provocări legislative importante şi de aceea cred, eu cel puţin, prezenţa opoziţiei în plenurile celor două Camere legislative este imperios necesară pentru aprobarea unor astfel de proiecte de lege, acestea şi nu numai ar trebui să ducă la dezbateri importante, conştiente pentru tot ceea ce înseamnă reprezentarea politică din România", a mai spus senatorul PDL.

Parlamentarii Opoziţiei au pornit un protest parlamentar la începutul lunii februarie, prin care solicită demisia preşedintelui Traian Băsescu.Autor:
Cristina Dumitrescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
5 Martie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza