Vasile Blaga, şeful campaniei prezidenţiale a lui Iohannis

Preşedintele PDL, Vasile Blaga a fost desemnat şef de campanie al Alianţei Creştin Liberale pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Adăugat: 12 August 2014
Ultima actualizare:12 August 2014

Politica Romaneasca
Foto: Vasile Blaga, preşedintele PDL
trimite pe mail

Anunţul a fost făcut, marţi dimineaţă, de liderul PNL Klaus Iohannis,  care este, de luni,11 august, candidatul ACL la prezidenţiale.

"Am avut astăzi prima şedinţă mare de pregătire a campaniei electorale. (...) Îmi face mare plăcere să anunţ public că l-am rugat pe domnul copreşedinte Blaga să fie şeful campaniei electorale şi domnul Blaga a acceptat. În continuare, va conduce echipa de campanie", a declarat preşedintele PNL.  

La rândul său, Vasile Blaga, a menţionat că a acceptat cu plăcere propunerea de a conduce campania electorală a lui Iohannis, subliniind că nu este o sarcină uşoară.

"Am acceptat cu plăcere, nu este o sarcină uşoară, dar cred că am experienţa necesară pentru a coordona echipa de campanie. (...) O să avem astfel de şedinţe, ele sunt de rutină, cum probabil sunt şi la adversarii noştri din campanie", a afirmat la rândul său, proaspătul şef de campanie.

Liderii Alianţei au avut o primă întâlnire de pregătire a campaniei electorale, iar de miercuri vor începe acţiunea de strângere de semnături la nivelul întregii ţări.

Lansarea oficială a lui Klaus Iohannis în competiţia pentru Cotroceni va avea loc, cel mai probabil, în luna septembrie, în Bucureşti, ne-a informat redactorul nostru Alina Bordeiaşu.

Reprezentanţii ACL sunt decişi să strângă aproximativ  două milioane de semnături din întreaga ţară.

De altfel, Klaus Iohannis declara la un post de televiziune că va merge personal în ţară pentru a discuta cu oamenii.

Iohannis mai afirma că îşi doreşte o campanie intensă, bine construită în teren şi care să fie traspusă şi on line.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
12 August 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza