Vasile Blaga îi întoarce spatele lui Băsescu

Copreşedintele PNL Vasile Blaga afirmă că liberalii exclud orice colaborare cu Mișcarea Populară, partidul condus de fostul președinte, Traian Băsescu.

Adăugat: 25 Octombrie 2015
Ultima actualizare:25 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Vasile Blaga (stânga) și Traian Băsescu
trimite pe mail

Liberalii nu vor colabora cu Mişcarea Populară, condusă de Traian Băsescu, a anunțat la Buzău copreşedintele PNL Vasile Blaga, care a exclus o astfel de asociere.

"E ceva ce am mai văzut în politică, eu am spus dacă dânsul îşi face mari gânduri că îşi va întări partidul, vezi Doamne, cu oameni care vor merge din vechiul partid către domnia sa, se înşală. Cei care au avut de gând să meargă, să meargă, iar mari parlamentari care spuneţi că sunt cu domnia sa, totdeauna au fost cu dânsul, în Mişcarea Populară şi pe urmă în Partidul Mişcarea Populară, deci nimic nou sub soare", a spus Blaga.

Guvernul Ponta = Guvernul zero investiții

Liberalii aşteaptă ca Guvernul să prezinte bugetul de stat pentru anul viitor până la 15 noiembrie, aşa cum a promis.

În opinia copreşedintelui PNL, Vasile Blaga, având în vedere activitatea de până acum, actualul executiv poate fi numit "guvernul zero investiţii".

El a precizat astăzi, la Buzău, că liberalii vor depunde toate amendamentele necesare la proiectul de buget pe 2016, pentru a se asigura că investiţiile vor fi considerate o prioritate.

"Vom fi foarte atenţi şi vom veni cu propriile noastre observaţii la buget, pentru că noi dorim un buget de creştere. Vrem să reprezinte clar cât pierde România din exerciţiul financiar 2007-2013, ce are de gând să facă cu cofinanţările pentru viitorul exerciţiu bugetar 2014-2020, mai ales că deja, UE a oferit o serie de oportunităţi", a mai spus Blaga la Buzău.

 Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
25 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza