Vasile Blaga: Florin Popescu a lăsat datorii mari la PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a spus că democrat-liberalilii vor vota "da" în Parlament pentru îndeplinirea actului de justiţie privind cazul deputatului Florin Popescu şi a subliniat că acesta "a lăsat datorii mari la PDL".

Adăugat: 24 Aprilie 2014
Ultima actualizare:24 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul democrat-liberal, Vasile Blaga, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că Florin Popescu a lăsat datorii mari la PDL, atât din campania electorală din 2012, cât şi din anii anteriori.
    
Preşedintele PDL a precizat, de asemenea, în privinţa cererii de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Florin Popescu, că ''nu ne vom opune cererii justiţiei''.
    
''Îmi pare rău de răul oricărui om. Nu ştiam de lucrurile acestea, ştiu în schimb de datorii foarte mari lăsate la PDL.(...)Fiecare răspunde pentru faptele lui, iar PDL niciodată nu a stat pavăză în faţa îndeplinirii actului de justiţie. Ca în toate cazurile nu ne vom opune cererii justiţiei. Vom vota da în Parlament, în Camera Deputaţilor în acest caz, pentru îndeplinirea actului de justiţie, aşa cum îl văd procurorii şi, până la urmă, cei care vor lua decizia, judecătorii'', a afirmat Vasile Blaga.

Solicitarea de încuviinţare a arestării lui Florin Popescu, înaintată Comisiei Juridice

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a luat act de cererea ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului neafiliat Florin Popescu.

Biroul Permanent a înaintat solicitarea Comisiei juridice, aceasta urmând să analizeze cazul şi să întocmească un raport, supus ulterior votului plenului.

Solicitarea ministrului Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a lui Florin Popescu a ajuns joi dimineaţă la conducerea Camerei Deputaţilor.

DNA a cerut aviz pentru arestarea preventivă a lui Florin Popescu
    

Demersul vine după ce DNA a cerut aviz pentru arestarea preventivă a lui Florin Popescu, în dosarul în care acesta este acuzat că a cerut administratorului unei firme aproximativ 70 de tone de pui, în valoare de peste 400.000 lei, pentru a le da cetăţenilor în campania electorală din iunie 2012.
    
Florin Popescu a fost preşedinte al PDL Dâmboviţa, în perioada 2008-2012.

La sfârşitul anului 2013 a fost exclus din PDL, iar anul acesta s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară.

Popescu a anunţat, joi, că se suspendă, până la clarificarea situaţiei sale juridice, din orice funcţie din PMP.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
24 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza