Vasile Blaga: ACL a adunat deja 750.000 de semnături pentru susţinerea lui Iohannis

ACL a adunat până sâmbătă circa 750.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis şi a estimat că luni vor fi peste un milion susţine liderul PDL, Vasile Blaga.

Adăugat: 7 Septembrie 2014
Ultima actualizare:7 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Vasile Blaga, preşedintele PDL
trimite pe mail

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi-a reafirmat, sâmbătă, susţinerea pentru candidatul Klaus Iohannis la Preşedinţia României, anunţând că deja s-au strâns circa 750.000 de semnături de susţine a candidatului ACL.

De altfel, şi la reuniunea Ligii Aleşilor Locali a ACL a fost votată în unanimitate o rezoluţie pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la preşedinţia României.

AICI TEXTUL  integral al Rezoluţiei Ligii Aleşilor Locali ai Alianţei Creştin Liberale

Blaga a mai afirmat că este alături de primarul Sibiului în bătălia electorală pentru că este omul care "şi-a occidentalizat oraşul înainte ca România să fi intrat în Uniunea Europeană".

Liderul PDL a mai spus că preşedintele liberalilor are, de asemenea, o atitudine şi un discurs elegant şi civilizat, nu jigneşte şi nu se "bagă în mocirlă".

Vasile Blaga a apreciat că "noii pesedişti" sunt mai răi decât cei vechi şi a adăugat că ACL are obligaţia de a nu lăsa România pe mâna acestora.

Preşedintele PDL a mai spus că Alianţa Creştin Liberală nu a fost concepută doar pentru alegerile prezidenţiale, ci a fost gândit ca o structură politică menită să dăinuie foarte mulţi ani de aici înainte, menţionează Agerpres.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
7 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza