USR a fuzionat cu două formaţiuni: Uniunea Salvaţi Bucureştiul şi Uniunea pentru Codlea

Uniunea Salvaţi România, condusă de fostul candidat la primăria Capitalei Nicuşor Dan, a fuzionat prin absorbţie cu Uniunea Salvaţi Bucureştiul şi cu Uniunea pentru Codlea.

Adăugat: 22 August 2016
Ultima actualizare:22 August 2016

Politica Romaneasca
Foto: Facebook-Nicuşor Dan, preşedintele USR
trimite pe mail

Liderul USR a declarat că până la finalul lunii viitoare formaţiunea pe care o conduce va deschide filiale în toate judeţele, iar în luna octombrie un congres va decide noua conducere.

Uniunea speră ca în urma alegerilor din toamnă să intre în parlament. 

"În Congres am reconfirmat faptul că Uniunea Salvaţi România este un partid în care se regăsesc oameni cu ideologii diferite. Ceea ce îi aduce împreună este lupta pentru o adevărată societate în România, pentru o administraţie publică reală, pentru depolitizarea instituţiilor publice, pentru oprirea jafului din banii publici, pentru o clasă de oameni politici care se ocupă de interesul public, şi nu de interesul lor personal", a spus Nicuşor Dan.

Liderul USR a mai declarat că Uniunea Salvaţi România nu negociază, în acest moment, cu nici un partid şi că formaţiunea va avea  propria propunere pentru postul de prim-ministru, cel mai probabil un tehnocrat.Autor:
Nucu Jalea
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza