USL are candidați comuni în majoritatea localităților din Galați

Vicepreşedintele PNL Victor Paul Dobre a anunțat că USL va avea candidaţi la primării şi liste comune de consilieri în 45 dintre cele 65 de localităţi ale judeţului Galaţi.

Adăugat: 20 Aprilie 2012
Ultima actualizare:20 Aprilie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepreşedintele PNL şi preşedinte al PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că listele de candidați pentru primăriile din acest județ sunt aproape de finalizare.

”În ceea ce priveşte listele comune de candidaţi în cele 45 de localităţi, suntem într-o fază avansată în ceea ce priveşte alocarea fiecărui partid, urmând să le finalizăm cât mai repede. În celelalte 20 de localităţi fiecare dintre cele trei partide ale USL va avea listă şi candidat separat, dar va susţine lista comună şi candidatul la Consiliul Județean”, a arătat Victor Paul Dobre.

Liberalii au obţinut nominalizarea la primăriile celor două municipii din judeţ.

Directorul clubului de fotbal Oţelul, consilierul local Marius Stan, va candida la Galaţi, iar actualul primar al comunei Ţepu, Daniel Ţuchel, este candidat la primăria municipiului Tecuci.

PSD va avea candidaţi la primăriile oraşelor Târgu Bujor şi Bereşti, nominalizați fiind actualul primar Ştefan Arfire și, respectiv, actualul primar conservator Octavian Dică.

Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean va candida consilierul judeţean PSD Nicolae Bacalbaşa.

Potrivit calendarului electoral aprobat de către Guvern, depunerea candidaturilor pentru primari şi consilieri locali se va face la sediile birourilor electorale de circumscripţie începând de vineri şi până la data de 1 mai.

Calendarul electoral mai arată că tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinul de vot se va face până cel târziu pe 10 mai, termen până la care trebuie să fie stabilite şi locurile de afişaj electoral.

Campania electorală va începe pe 11 mai şi va dura 30 de zile.

Tipărirea buletinelor de vot se va face până cel târziu la data de 31 mai, ele fiind apoi preluate de prefecturi.

Pe 9 iunie, la ora 7:00, se va încheia campania electorală pentru alegerile locale, scrutinul urmând să se desfăşoare pe 10 iunie, de la ora 7:00 până la ora 21:00.Autor:
Angela Bârgoan
Editor:
Angela Bârgoan
Adăugat:
20 Aprilie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza