UPDATE Moţiunea PDL privind descentralizarea, anulată

Moţiunea simplă privind descentralizarea iniţiată de PDL, cu sprijinul PP-DD, nu va mai intra în dezbaterea Camerei Deputaţilor, pe motiv că parlamentarii PP-DD şi-au retras semnăturile de pe document.

Adăugat: 10 Martie 2014
Ultima actualizare:10 Martie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Potrivit preşedintelui acestui for, Valeriu Zgonea, Biroul Permanent a fost informat că  mai mulţi deputaţii PP-DD şi-au retras semnăturile de pe document, motivaţia fiind că acesta era adresat USL, care nu mai există şi, astfel, moţiunea nu mai are obiect, a informat redactorul RRA.

Moţiunea era anunţată pentru dezbatere în Camera Deputaţilor la ora 16.30.

Pe 25 februarie, liderul grupului PDL de la Camera Deputaţilor, Tinel Gheorghe, anunţa depunerea moţiunii simple având ca temă descentralizarea, împreună cu grupul PP-DD.
    
"În temeiul articolului 112 din Constituţie şi 166 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, grupurile parlamentare PDL şi PP-DD depun moţiunea simplă 'O reformă a administraţiei fără consens nu are sens. Abandonaţi descentralizarea neconstituţională', ca să cinstim cum se cuvine ruperea PSD şi a PNL", anunţa Tinel Gheorghe.
    
Ulterior, Biroul Permanent le-a solicitat iniţiatorilor să modifice textul moţiunii astfel încât să respecte prevederile regulamentului Camerei.

Astfel că moţiunea simplă a fost redepusă la Camera Deputaţilor, dar nu a mai putut fi susţinută prin retragerea semnăturilor parlamentarilor PP-DD..Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman, Simona Mihăescu
Reporter:
Ioana Tănase
Adăugat:
10 Martie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza