UPDATE Marian Munteanu şi-a retras candidatura de la Primăria Generală

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei a anunţat, într-o conferinţă de presă comună cu liderii PNL, că renunţă la candidatura sa pentru Primăria Generală a Capitalei.

Adăugat: 20 Aprilie 2016
Ultima actualizare:20 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liderii PNL, Alina Ghorghiu şi Vasile Blaga
trimite pe mail

UPDATE Marian Munteanu a afirmat în deschiderea conferinţei comune cu liderii PNL, Alina Ghorghiu, Vasile Blaga şi preşedintele de oanoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, că această campanie nu a fost primită cum ar fi trebuit.

 "Am consimţit să îmi retrag cadidatura la Primăria Capitalei", a afirmat Munteanu.

El a făcut referire şi la ceilalţi colegi ai săi care au declarat că nu vor să formeze o echipă cu Marian Munteanu.

"Datoria mea este să nu contribui la adâncirea unor disensiuni. Am avut discuţii cu liderii partidului în încercarea de a găsi o formulă de a rezolva această problemă (a disensiunilor. n.r), dar a fost dificil să găsim o formulă de unitate".

Marian Munteanu a mai spus că nu este adevărat ce s-a spus despre el că este "un om corect" care a venit "să ajute".

"Nu îmi e frică, nu am lucruri care să îmi fie imputate", a declarat Munteanu.

AUDIO Declaraţia lui Marian Munteanu

De menţionat că timp de aproape trei ore, co-preşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au discutat cu Marian Munteanu despre perspectiva candidaturii sale la Primăria Generală a Capitalei.

Redactorul RRA, Andrei Şerban aminteşte că, ieri, Ovidiu Raeţchi, candidatul liberal pentru postul de primar al Sectorului 5 şi Răzvan Mironescu, pentru Sectorul 6, au contestat intrarea în cursă a lui Marian Munteanu.

Astăzi, PNL şi o organizaţie neguvernamentală au cerut CNSAS să verifice dacă Marian Munteanu a colaborat sau nu cu Securitatea, după ce au apărut în spaţiul public zvonuri în acest sens.

La ora 18:00 este programată o conferinţă de presă a co-preşedinţilor PNL şi a lui Marian Munteanu, de la care vom afla care sunt ultimele decizii privind candidatura acestuia.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Andrei Şerban
Adăugat:
20 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza