UNPR va sprijini Guvernul Cioloș în Parlament

UNPR va sprijini noul Executiv atât la votul de învestitură, dar şi în Parlament, pe proiectele guvernamentale importante pentru România.

Adăugat: 11 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:11 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Gabriel Oprea, liderul UNPR. Sursa: Agerpres
trimite pe mail

Într-un comunicat de presă, preşedintele partidului Gabriel Oprea precizează că Uniunea Naţională pentru Progresul României va susţine în Parlament premierul desemnat şi Cabinetul propus de acesta.

"UNPR şi-a reafirmat susţinerea pentru preşedintele României pe toate proiectele din domeniul securităţii naţionale. Gabriel Oprea a subliniat faptul că România are nevoie de stabilitate, iar UNPR a înţeles care sunt aşteptările românilor. Uniunea Naţională pentru Progresul României va susţine în Parlament premierul desemnat şi Cabinetul propus de acesta", se arată într-un comunicat al UNPR  transmis după întâlnirea cu premierul desemnat Dacian Cioloş pe tema formării noului Guvern.

UNPR va sprijini noul Executiv atât la votul de învestitură, cât şi pentru promovarea în Parlament a proiectelor guvernamentale importante pentru România.

La întâlnirea cu premierul desemnat au participat, alături de preşedintele UNPR Gabriel Oprea, secretarul general Neculai Onţanu, secretarul general adjunct Ion Toma şi vicepreşedinţii Valeriu Steriu şi Eugen Nicolicea.
 

Comunicat de presă UNPR

Preşedintele UNPR, domnul Gabriel Oprea s-a întâlnit astăzi, la sediul partidului, cu primul-ministru desemnat, domnul Dacian Cioloş. La întâlnire au participat: secretarul general Neculai Onţanu, secretarul general adjunct Ion Toma şi vicepreşedinţii Valeriu Steriu şi Eugen Nicolicea.

UNPR şi-a reafirmat susţinerea pentru preşedintele României pe toate proiectele din domeniul securităţii naţionale. Gabriel Oprea a subliniat faptul că România are nevoie de stabilitate, iar UNPR a înţeles care sunt aşteptările românilor. Uniunea Naţională pentru Progresul României va susţine în Parlament premierul desemnat şi Cabinetul propus de acesta.

De asemenea, preşedintele partidului l-a asigurat pe premierul desemnat Dacian Cioloş că Uniunea va sprijini noul Executiv atât la votul de investitură, cât şi în Parlament, pe proiectele guvernamentale importante pentru România.

UNPR este un partid consecvent, parte a Alianţei de Centru-Stânga, care va milita întotdeauna pentru stabilitate şi progres.
 Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
11 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza