UNPR a semnat fuziunea prin absorbţie a PPDD

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat în această dimineaţă, că UNPR a fuzionat prin absorbţie cu PPDD, al cărui lider este Simona Man.

Adăugat: 29 Iunie 2015
Ultima actualizare:29 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: arhiva -Gabriel Oprea, preşedintele UNPR
trimite pe mail

Gabriel Oprea a afirmat, în declaraţia rostită cu acest prilej, că UNPR nu a ascuns niciodată că  este un "partid al uşilor deschise" pentru toţi cei care  vor să facă politică în interes naţional, indiferent dacă au fost sau nu în politică, sau dacă au făcut "politică de stânga sau de dreapta".

Despre fuziunea cu PPDD, Oprea a afirmat că aceasta a venit în mod firesc întrucât mulţi parlamentari ai PPD au venit de ceva timp în rândurile UNPR.

Gabriel Oprea a mai spus că îi cunoaşte pe actualii membri ai PPDD despre care a afirmat că sunt "oameni gospodari şi oameni oneşti", accentuaând ideea că "partidul înseamnă oameni, nu sigle".

Liderul UNPR a mai spus că, în opinia sa, o mare calitate a acestor noi membri ai UNPR este aceea că nu au mai făcut politică.

"Ei simt mai bine decât oricine ce înseamnă pulsul societăţii pentru că vin din mijlocul comunităţilor lor, iar legăturile pe care le au cu alegătorii sunt foarte strânse. Avem ce învăţa de la ei, cum şi dânşii au ce învâţa de la noi", a arătat Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a mai precizat că nu au existat discuţii în privinţa unor eventuale funcţii de conducere cu reprezentanţii PPDD.

De menţionat că anterior, preşedintele UNPR., Gabriel Oprea a semnat un Acord de colaborare cu Federaţia Naţională a Pensionarilor din România.

"Acest acord este unul despre principii în primul rând, pentru că politica trebuie să fie despre principii. Politica nu trebuie să fie despre ce se dă sau cât se ia, ci despre cum vedem România, despre cum vedem societatea şi mai ales despre cum vedem viitorul acestei ţări. Iar noi, cei din UNPR, ca şi în armată - se spune despre noi că suntem un partid militarizat în sensul bun al cuvântului -, avem o vorbă: să nu lăsăm pe nimeni în urmă, să ne ajutăm camarazii şi să avem grijă de toţi. Pensionarii sunt cei care au cel mai mult nevoie de solidaritatea noastră, au nevoie de respect şi au nevoie de sprijin", a spus Oprea, la semnarea documentului.

AUDIO Declaraţia integralăAutor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
29 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza